Σχόλια- Κανονισμοί συμπεριφοράς

Η Διαχείριση σας ενημερώνει για την παράνομη συμπεριφορά που δεν συμπίπτει με τους κανονισμούς του ιστολογίου μας. Σε περίπτωση που υπάρχουν σχόλια, που φέρουν απαράδεκτο περιεχόμενο ή εκσιβρίζουν το ιστολόγιο ή τις αναρτήσεις του, τότε τα σχόλια αυτά θα διαγράφονται. Πριν λίγο καιρό είχε γίνει μία νέα προσθήκη που ζητούσε αριθμό επιβεβαίωσης, για να αποτρέπεται o παράνομoς και ανεπιθύμητος σχολιασμός των αναρτήσεων. Αυτό το θέμα θα αφαιρεθεί γιατί πολλά άτομα που είναι αναγνώστες του ιστολογίου μας, και φυσικά επειδή υπάρχει αυτό δεν τους "βοηθάει" να σχολιάσουν. Επίσης εάν δεν γίνονται σχολιασμοί, τότε το ιστολόγιο θα αναγκαστεί να κλείσει για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.
Η Διαχείριση.


Θέμα 2ο: Οι Σχολιασμοί των αναρτήσεων
Η Διαχείριση σας ενημερώνει, ότι ο σχολιασμός των αναρτήσεων του ιστολογίου μας μάς βοηθάει στο να καταλάβουμε αν σας άρεσε ή σας δυσαρέστησε η ανάρτηση ή οτιδήποτε άλλο που συμβαίνει, όποτε θα ήταν καλό να κάνετε σχολιασμούς (κακούς & άσχημους).
Η Διαχείριση.

Θέμα 3ο: Greecklish
Η "νέα" τεχνοτροπία που καταστρέφει την ελληνική γλώσσα, απαγορεύεται επισήμως στο Blog. Σε περίπτωση αναρτήσεων σχολιασμών σε διάφορες αναρτήσεις του ιστορλογίου μας που φέρουν greeckslish, θα διαγράφονται αμέσως οι σχολιασμοί αυτοί.
Η Διαχείριση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να εμφανίσετε την διεύθυνση των αρχείων pdf σημειώστε στην επιλογή "δεν λειτουργεί" για την γρήγορη επισκευή του link